Перфектната дестинация за международна сватба през 2020 г.

Днес, все по-често хората избират да пътуват, за да опознаят света, да намерят подходящата работа, или просто да научат малко повече за самите себе си. Не са рядкост и случаите, когато някъде там откриват нещо още по-ценно – любимия човек, с когото искат да свържат живота си завинаги. Това е поредното доказателство, че любовта е по-силна от всички различия и бариери, които може да съществуват.

Когато решат официално да сключат брак, тези двойки се изправят пред голямото предизвикателство – организацията на международна сватба. Казваме предизвикателство, защото изисква прецизно планиране и то в повечето случаи – от дистанция. Подходяща сватбена агенция, със сигурност би улеснила този процес значително. Доверете се на професионалисти, които имат опит с подобен тип събития и предлагат комуникация на английски език. Така и двамата партньори ще могат активно да се включат в организацията на мечтания сватбен ден.

Някои двойки избират да направят две отделни сватбени церемонии – в България и в държавата, в която живеят. Други предпочитат да направят само една сватба и да съчетаят различните традиции. По този начин, имат възможността да изпълнят всички ритуали и обреди, а също и да празнуват със своите близки, роднини и приятели. Не на последно място, това е чудесен повод всеки от двамата да се запознае отблизо с културата и традициите на своя партньор.

Ако и на Вас Ви предстои да организирате интернационална сватба в България, вероятно вече сте започнали да проучвате различните възможности. Но преди да мислите за детайли като избора на подходящ DJ или мечтания декор, първо трябва да вземете едно много важно решение – къде ще се проведе събитието. Дестинацията е от съществено значение както за организацията, така и за цялостното преживяване  и удобството на Вашите гости.

В България безспорно ще откриете много красиви места, които да превърнат сватбената церемония в истинска приказка. Въпреки това, съветваме Ви да потърсите дестинация, която предлага автентична атмосфера, подходящи хотели за настаняване, интересни забележителности, които Вашите гости могат да разгледат, забавления, удобен транспорт от и до летището. По всички тези критерии, Пловдив е перфектният избор за Вашия сватбен ден. Градът под тепетата предлага чудесно съчетание на традиционно и модерно. Чуждестранните гости ще могат да опознаят по-добре българската култура, традиции и история. Също така, не липсват възможности за забавления и красиви места, където да се разходят. Гарантираме Ви, че ще останат впечатлени и дълго ще разказват за своите преживявания тук.

Що се отнася до самата сватба, обикновено повечето двойки избират изнесен ритуал, вместо церемония в обредна зала. В Пловдив има много интересни места, които ще превърнат сватбения Ви ден в едно още по-вълшебно и незабравимо изживяване. Ето няколко предложения:

Първото от тях е Античният театър – емблематичен символ на Града под тепетата. Той се намира в една от най-красивите части на Пловдив – Стария град. Античният театър ще Ви омагьоса с красотата си и ще пренесе Вас и Вашите гости назад във времето.  Допълнителен бонус е възможността да направите оригинални сватбени фотографии, които да запечатат този магически ден.
В Стария град се намира още едно прекрасно място за изнесен сватбен ритуал – Балабановата къща. Тя е една от най-забележителните сгради, която е запазила автентичността и духа на Българското Възраждане. Препоръчваме я на всеки, който иска да впечатли своите гости, но едновременно с това да им покаже повече за нашите традиции и история.

Римският стадион също в списъка с предпочитаните места за сватби. Той е разположен  в центъра на Пловдив и се намира в непосредствена близост до Стария град. Предлага чудесна обстановка и достатъчно пространство, ако планирате да споделите този незабравим ден с множество близки и приятели.

Малката базилика е най-новото бижу на Пловдив, където може да проведете изнесения ритуал. Тя ще Ви впечатли с автентичната обстановка и стъклен под, под който лежат невероятно красиви раннохристиянски мозайки. Тя предлага изобилие от светлина и простор и е чудесен избор за сватбената церемония.
След като сте направили този избор, идва време да помислите за ресторант, където  гостите Ви да се насладят на вкусна храна и забавления. Вашият сватбен агент ще Ви помогне да откриете подходящото място, да се погрижите за декора и да подготвите интересна програма на тържеството. Често двойките избират програма с фолклорни елементи, която да представи българското културно наследство и обичаи. Тя е особено впечатляваща за чуждестранните гости. Разбира се, може да изберете модерна програма, която също да гарантира доброто настроение на всички присъстващи.

Както може да прецените сами, Пловдив наистина предлага всичко необходимо за едно неповторимо сватбено тържество, с което да отбележите началото на дълъг и щастлив съвместен живот с любимия човек.

Сватбена агенция “Marina Wedding” има дългогодишен опит в организацията на интернационални сватби. Ние знаем колко важно двамата партньори заедно да участват в процеса на подготовка, затова предлагаме цялостна организация на английски език. Ние ще Ви помогнем с всичко необходимо, за да превърнете Вашия сватбен ден в един специален и незабравим спомен.
Share: