5 уникални сватбени идеи, които ще възхитят гостите

5 уникални сватбени идеи, които ще възхитят гостите

Няма жена, която да не си е представяла, в даден момент от живота, как ще протече нейната сватба. Настъпи ли това значимо събитие обаче се появява еуфорията, адреналинът и нестихващите емоции. Всички те оказват влияние и изведнъж мозъкът „блокира“. А, когато това стане, част от идеите са потънали някъде надълбоко и колкото и време да се размишлява, те не се показват. В такива моменти консултацията с google е добра опция, но само на пръв поглед. Още на първата страница с резултати информацията е прекалено много и повечето е ненужна. Но всичко е под контрол. Екипът на Marina Wedding е селектирал 5 актуални и уникални сватбени идеи, които в действителност ще направят празника ви доста по-приятен, различен, изискан и запомнящ се.

 

 1. Нека изкуството да бъде вдъхновението
  Изкуството е голяма тема в сватбите. От покани, включващи логотипи с неустоима визия, до творчески дизайни на местата за церемония и прием. Все по-често двойките търсят света на изкуството, за да преобразят традиционния сватбен декор.
 1. Гостите също са приоритет
  Можем да говорим много за гостите, защото те също са важни и е от изключително значение как ще се чувстват. Ако искате вашата сватба да остане незабравим спомен за тях, помислете как да изненадате всички с нещо наистина неочаквано. Ограничения няма, така че разговаряйте с партньора си и не се страхувайте да мислите извън кутията.
 1. Включете гостите в церемонията
  Накарайте гостите си да се чувстват част от този специален ден, като ги включите в церемонията. Разбира се, понякога това не е много удачно и някои двойки решават да включат гостите по време на партито след церемонията. Единственото условие е всички те да участват.
 1. Дръзкият цвят е тенденция
  Ако искате да изненадате и впечатлите всички, то е време за модни промени. Оставете традиционната булчинска рокля настрана. Бъдете смели и дръзки. Нека модата да ви води към избора. Разбира се, това не е нова концепция. Цветните сватбени рокли се използват от години. По всичко личи, че дните на бялото бавно, но славно отминават.
 1. Помислете за алтернативи на първия танц
  Пропуснете първия танц в полза на дейност, която е по-значима за вас и вашия партньор. Още помним с усмивка една двойка, която избра да направи първата си игра на Twister. Задайте си най-важния въпрос: „Какво обичате вие и вашия партньор най-много?“.

 

А, докато разсъждавате над тези идеи, екипът на сватбена агенция Marina Wedding ще се погрижи за цялостното планиране и организиране на вашата сватба.

Share: