ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

null

Колко време преди сватбата трябва да започне подготовката?

Още след като получите годежния пръстен и определите дата за сватбата е желателно да започнете с подготовката. Така си гарантирате, че организацията ще протече гладко и ще имате достатъчно време за всичко.
Не, не е задължително да използвате всички услуги. Може да изберете само тези, от които се нуждаете.
null

Задължително ли е да използваме всички услуги, които предлагате?

null

Какви услуги предлагате?

Сватбена агенция “Marina Wedding” предлага цялостна организация на събития. Ние ще Ви помогнем да планирате и организирате всеки важен детайл – мястото, програмата, декора и т.н., за да бъде Вашето тържество перфектно.
Бюджетът за сватбата е строго индивидуален и зависи от Вашите желания и нужди – колко гости ще поканите, къде ще се проведе събитието и т.н. Този въпрос обсъждаме с нашите клиенти на първоначалната консултация, която провеждаме.
null

Какъв бюджет трябва да отделим за сватба?

null

Има ли такса за първоначална консултация?

Не, първоначалната консултация е с опознавателна цел. Тя е напълно безплатна и незадължаваща.
Сватбеният агент има опит в организирането на подобни събития. Той  ще спести време и излишни разходи. Има различни видове услуги за сватбен агент, от които може да се възползвате. В зависимост от нуждите Ви, може да го наемете, за да се погрижи за цялостната организация на сватбата. Този вариант е много подходящ за булки в чужбина, които нямат времето и възможността да се заемат с подготовката.

Също така, може да наемете агент, който да поеме само определена част от организацията на сватбата. Друга възможност е да използвате услугите му единствено в сватбения ден, като неговите отговорности за свързани с гладкото протичане на събитието.

null

Каква е ролята на сватбения агент?

null

Предлагате ли организация на събития на английски език?

Да, ние предлагаме цялостна организация на събития на английски език и имаме дългогодишен опит в планирането и организирането на международни сватби.
Сватбена агенция “Marina Wedding” организира събития на територията на цяла България, а също и в чужбина.
null

Организирате ли събития извън Пловдив?

null

Какви сватбени пакети предлагате?

Не предлагаме сватбени пакети. Вместо това, предоставяме възможността нашите клиенти сами да изберат услугите, които желаят да ползват, в зависимост от техните индивидуални нужди.
Да, сватбена агенция “Marina Wedding” е  специализирана в цялостната организация на събития – сватби, юбилеи, детски рождени дни, фирмени партита, кръщенета.
null

Организирате ли друг тип събития освен сватби?