ЗА НАС

null

Сватбена агенция Marina Wedding е специализирана в цялостната организация на събития - сватбени церемонии, международни сватби, юбилеи, детски рождени дни, фирмени партита, кръщенета.

Ние знаем, че Вашият специален ден е време, което да прекарате с близките си хора и да създадете скъпи спомени заедно. Затова забравете за грижите и притесненията относно организацията и ги поверете на нас.

Ние ще Ви помогнем да планирате и организирате всеки важен детайл, за да изглежда Вашият празник точно така, както винаги сте си го представяли. Заедно ще изберем перфектното място,екип от доказани професионалисти, който да се погрижи за доброто настроение на гостите Ви,приказната декорация,ефектното светлинно шоу и пищната заря за финал.

Ние гарантираме коректно отношение, прецизност и високо качество на своите услуги.

Марина Андонова – управител на сватбена агенция Marina Wedding Марина има повече от 8 години професионален опит в организацията на събития – сватби, рождени дни, фирмени партита и др. Създава сватбена агенция Marina Wedding, за да превърне Вашия специален повод в незабравим момент, изпипан до най-малкия детайл. Тя е изключително прецизна и коректна в работата си.

Притежава отлични организационни умения и прилага индивидуален подход към всеки клиент. Марина ще Ви помогне да планирате Вашия специален ден, така че да отговори на очакванията и желанията Ви. Тя обича да твори красиви неща и да пресъздава мечти. Затова не е изненадващо, че нейната най-голяма страст е декорът.

През годините е сътворила множество бляскави декори със зашеметяващ дизайн и неподражаем стил, които създават настроение и празнична атмосфера. Марина прекрасно знае, че всеки има различна представа как да изглежда неговото тържество – пищно и бляскаво или семпло в тесен семеен кръг. Каквито и да са Вашите желания, тя работи усилено, за да ги превърне в реалност.

Най-голямата награда за нея е да види своите клиенти щастливи и удовлетворени в техния празничен ден! Доверете се на Марина и нейния талантлив екип да пресъздадат Вашата мечта!

Дълбоко вярваме, че любовта не познава езикови бариери, затова предлагаме цялостна сватбена организация на английски език. Нашият млад и динамичен екип е готов да приеме всяко предизвикателство и да превърне Вашето събитие в едно перфектно организирано приказно изживяване, което винаги ще има специално място в сърцето Ви. Ние ще сътворим мечтаната декорацията, която да допринесе за красотата и магическата атмосфера на празничния ден.

Дайте воля на въображението си, а ние ще се погрижим за безупречното изпълнение. Каквито и да са Вашите желания, идеи и бюджет, Сватбена агенция Marina Wedding ще ги превърне в красива реалност. Представете си Вашия мечтан ден, а ние ще го организираме!

Представете си Вашия мечтан ден, а ние ще го организираме!
Пресъздаваме мечти!
За Вашите мечти всеки детайл е от значение!

null

Готови сте да поговорим за вашата сватба?

Създаваме красиви спомени заедно!